USLOVI ISPORUKE

Za proizvode koje poručite u online prodavnici Profesional Sport možete odabrati:
1. Isporuku na adresu
2. Preuzimanje u Profesional Sport maloprodajnom objektu

ISPORUKA NA ADRESU

ROK ISPORUKE
Nakon potvrde, Vaša porudžbina ulazi u status obrade u kojoj se utvrđuje da li je traženi artikal dostupan. Nakon obrade porudžbine, na Vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine. Period obrade porudžbine je najčešće 2 radna dana. Za sve porudžbine kreirane petkom i vikendom, isporuku možete da očekujete u roku od 5 dana.

PREUZIMANJE POŠILJKE
Kurirska služba City Express, pošiljke donose na adresu za isporuku radnim danima u periodu od 8-18h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom broja 063539622. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

CENA ISPORUKE
Cena isporuke za sve porudžbine čija je vrednost viša od 5000,00 je besplatna, za ostale posiljke koristi se važeći cenovnik kurirske službe City Express.

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme NARUČITE , saglasni ste sa uslovima isporuke.

PREUZIMANJE U PROFESIONAL SPORT MALOPRODAJNOM OBJEKTU

Ova opcija preuzimanja Vam omogućava da proizvode koje ste kupili u našoj online prodavnici preuzmete u maloprodajnom objektu Profesional Sport-a u Novom Sadu, Sutjeska 2 – Spens, local 101.
Da biste porudžbinu preuzeli u Profesional Sport maloprodajnom objektu , proizvode treba da kupite na sajtu www.profesionalsport.com tako što ćete:
1. Odabrati Način dostave – Lično preuzimanje
2. Odabrati Način plaćanja – Platnom karticom ili gotovinom u maloprodajnom objektu
3. Potvrditi porudžbinu
4. Dobiti potvrdu o uspešnom kreiranju porudžbine

Nakon potvrde, Vaša porudžbina ulazi u status obrade u kojoj se utvrđuje da li su traženi artikli dostupni. Nakon obrade porudžbine, na Vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine i kada možete da preuzmete pošiljku u maloprodajnom objektu.

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme NARUČITE, saglasni ste sa uslovima isporuke.