Svoju narudžbinu možete platiti i na rate, bez kamate, na 4 mesečne rata, ukoliko je iznos porudžbine veći od 4.000,00 RSD, koristeći Visa ili MasterCard KREDITNE KARTICE banke Intesa. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.
Kako bismo vas ohrabrili za ovakav način kupovine uveravamo vas da je 100% siguran i garantovan od strane banke Banca Intesa ad Beograd jer se poverljive informacija prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
Prilikom naručivanja preko naše online prodavnice imate opciju za izbor odgovarajućeg načina plaćanje gde bivate prusmereni na stranicu banke Intesa gde se i obavlja kompletan proces naplate, samim tim podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu nijednog trenutka. Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke: Broj kartice, Datum isteka i CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice.


Nakon što unesete podatake sa kartice, sistem će prepoznati da li je plaćanje na rate moguće karticom koju posedujete. Ukoliko je to moguće dobićete novo polje gde klikom odabirate željeni broj rata za plaćanje Vaše porudžbine.