Arena M Slow Motion Brief Blue

3.540,00 RSD

Izuzetno izdržljive, otporne na hlor i moderne arene gaćice za plivanje Slow Motion za muškarce iz linije Arena Performance idealne su i za takmičare i za redovne plivače koji često plivaju u bazenu.

5052
Poništi
Šifra proizvoda: 005986-870 Kategorija: Oznaka:

Izuzetno izdržljive, otporne na hlor i moderne arene gaćice za plivanje Slow Motion za muškarce iz linije Arena Performance idealne su i za takmičare i za redovne plivače koji često plivaju u bazenu. Visoko otporna na hlor MaxLife Eco tkanina sa integrisanom UPF 50+ UV zaštitom se izuzetno brzo suši i dugotrajna.

Ove kupaće gaće su napravljene od MaxLife materijala. MaxLife je ekskluzivna tkanina za kupaće kostime sa maksimalnom otpornošću na hlorisanu vodu. Ovaj tekstil kombinuje odlično pristajanje sa snagom zadržavanja oblika i hidrodinamičkim performansama. Osim toga, brzo se suši i ima ugrađenu 50+ UV zaštitu.

Opremljen prednjom postavom, podesivi unutrašnji kanap garantuje odlično pristajanje. Dužina bočne strane: 7cm. Svaka komponenta tkanine sa oznakom STANDARD 100 od OEKO-TEKS® testirana je na štetne supstance, osiguravajući da je ovaj proizvod bezopasan po ljudsko zdravlje. Test sprovode naši nezavisni OEKO-TEKS® partnerski instituti na osnovu našeg opsežnog kataloga kriterijuma.

Održavanje

Da bi bili sigurni da vam kupaći kostim pruža najbolje moguće performanse duže vreme, preporučujemo vam da preduzmete sledeće mere predostrožnosti:

  • isperite ga odmah nakon upotrebe u vodi bez hlora,
  • vlažni kupaći kostim ne ostavljajte u torbi duže vreme,
  • ne izlažite vlažni kupaći kostim u torbi/kesi direktnoj sunčevoj svetlosti,
  • operite ga sredstvom pogodnim za osetljivu odeću,
  • sušite ga na vazduhu dalje od izvora toplote.

Sledite uputstva za pranje navedena na etiketi proizvoda.

Kako izmeriti?

A visina: da bi odredili visinu stanite uspravno i izmerite dužinu od vrha glave do pete.
B grudi: izmerite obim najšireg dela vaših grudi
C struk: izmerite oko najužeg dela vašeg struka
D kukovi: izmerite oko najšireg dela vaših kukova

Nakon toga se pronađite u tabeli veličina pod italijanskom veličinom (I). Ukoliko i dalje niste sigurni, slobodno nas pozovite na telefon 063 539 622, tu smo da pomognemo.

ARENA muškarci
Be the first to review “Arena M Slow Motion Brief Blue”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Utisci

Još uvek nema utisaka. Budite prvi i napišite komentar.

Glavni meni