Arena Air Speed Mirror Silver Silver

2.760,00 RSD

In stock

Razvili smo naše nove takmičarske naočare Air Speed mirror kako bi ste se osećali kao da ih čak ni ne nosite. Ove takmičarske naočare imaju posebne zaptivke napravljene sa saćastom strukturom za poboljšano prijanjanje uz oblik vašeg lica.

Šifra proizvoda: 003151-101 Kategorija: Oznake: ,

Razvili smo naše nove takmičarske naočare Air Speed mirror kako bi ste se osećali kao da ih čak ni ne nosite. Ove takmičarske naočare imaju posebne zaptivke napravljene sa saćastom strukturom za poboljšano prijanjanje uz oblik vašeg lica. Ćelije saća su malenog dizajna za sigurno prianjanje i nula smetnji u vašim performansama. Plus smanjuju pritisak i potencijalni bol na osetljivim mestima. Dizajnirane sa ogledalnim širokim sočivima za prošireni bočni vid i smanjeni odsjaj, dopunite svoje plivanje ovim elegantnim, hidrodinamičkim dizajnom.

Isporučuje se sa tri izmenjiva mosta za nos za savršeno prilagođavanje različitim oblicima lica i nosa. Dvostruka traka je lako podesiva na zadnjem delu glave i garantuje stabilno nošenje, čak i tokom pokretanja i okretanja. Naočare su opremljene premazom protiv zamagljivanja, UV zaštitom 400 i bez PVC-a.

Sastav: 50% Polycarbonate, 30% Thermoplastic Rubber, 20% Silicone.

Be the first to review “Arena Air Speed Mirror Silver Silver”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Utisci

Još uvek nema utisaka. Budite prvi i napišite komentar.

Glavni meni