Arena Team 45 Black

6.000,00 RSD

In stock

Stvaramo jedinstvenu opremu za profesionalne i rekreativne sportiste. Naš ranac Team 45 je dizajniran za lak pristup i organizaciju vaše odeće i sportske opreme.

Šifra proizvoda: 002436-500 Kategorija: Oznaka:

Stvaramo jedinstvenu opremu za profesionalne i rekreativne sportiste. Naš ranac Team 45 je dizajniran za lak pristup i organizaciju vaše odeće i sportske opreme. Ima čak i poseban odeljak za vašu mokru opremu ili cipele. Napravljen od izdržljivog tekstila. Sa svojim višestrukim džepovima, elegantnim dizajnom i istaknutim motivima, čini bilo koji drugi sportski ranac zastarelim. Koristite poklon torbu za plivanje iznutra za svoj komplet za bazen.

Ovaj ranac ima kapacitet od 45 litara i dimenzije su mu 52 x 35 x 27 cm. Odeljci se provetravaju kako bi se vlaga držala pod kontrolom. Glavni odeljak je dovoljno velik da stane sva vaša oprema za trening. Opremljen je unutrašnjim rukavom za laptop ili tablet i mrežnim odeljkom za obuću ili opremu. Spremite bocu sa vodom i ostalu dodatnu opremu u praktične džepove. Završeno sa podstavljenom, prozračnom zadnjom pločom i izdržljivim patentnim zatvaračima.

Sastav: 100% Polyester

Be the first to review “Arena Team 45 Black”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Utisci

Još uvek nema utisaka. Budite prvi i napišite komentar.

Glavni meni