Arena Powerskin Carbon Air2 Aurora Caiman OB Limited

29.400,00 RSD

Inspirisano bojama i faunom Kariba, naše tehnološko odelo Caimano Open Back Powerskin Carbon Air² ograničeno izdanje za žene je lepo koliko i brzo. Prekriven otiskom reptilske kože, napravljen je od našeg tekstila najnaprednijeg učinka sa horizontalnim trakama od carbonskih vlakana – istog elementa koji povećava brzinu najbržih automobila na svetu.

242628
Poništi
Šifra proizvoda: 006341-303 Kategorija: Oznaka:

Inspirisano bojama i faunom Kariba, naše tehnološko odelo Caimano Open Back Powerskin Carbon Air² ograničeno izdanje za žene je lepo koliko i brzo. Prekriven otiskom reptilske kože, napravljen je od našeg tekstila najnaprednijeg učinka sa horizontalnim trakama od carbonskih vlakana – istog elementa koji povećava brzinu najbržih automobila na svetu. Izrezan je od jednog komada tkanine sa jednim spojenim šavom, upijajući manje vode i minimizirajući otpor. Jedinstvena postava sa 3 panela doprinosi fleksibilnosti i udobnoj kompresiji ovog ženskog laganog trkačkog odela. Dostupan u dve zadivljujuće boje. FINA je odobrila i spremna za trku.

Jedan komad tkanine – Specijalna konstrukcija sa jednim komadom tkanine i jednim šavom za osećaj druge kože i minimalno trljanje.

Takmičenja – Napravljen za preciznost i hidrodinamičke performanse u vodi.

Ograničeno izdanje – Arena svake sezone kreira ekskluzivne kolekcije i jedinstveni dizajn.

Održavanje

Da bi bili sigurni da vam kupaći kostim pruža najbolje moguće performanse duže vreme, preporučujemo vam da preduzmete sledeće mere predostrožnosti:

  • isperite ga odmah nakon upotrebe u vodi bez hlora,
  • vlažni kupaći kostim ne ostavljajte u torbi duže vreme,
  • ne izlažite vlažni kupaći kostim u torbi/kesi direktnoj sunčevoj svetlosti,
  • operite ga sredstvom pogodnim za osetljivu odeću,
  • sušite ga na vazduhu dalje od izvora toplote.

Sledite uputstva za pranje navedena na etiketi proizvoda.

Kako izmeriti?

Veličina kupaćeg kostima mora da bude zasnovana na vašim individualnim potrebama i prioritetima. Ovo upustvo za veličinu odnosi se na takmičarska odela, koja su dizajnirana da budu uz telo kako bi obezbedili superiornu mišićnu kompresiju. Ova odela su dizajnirana da budu nošena kratkotrajno, tako da ako želite da trenirate u jednom preporučujemo veću veličinu.

A Grudi: uzeti mere preko najšireg dela grudi
B Struk: uzeti mere sa najužeg dela struka
C Kukovi: uzeti mere sa najšireg dela kukova
D Trup: izmeriti od najvišeg dela ramena, izmedju nogu i nazad, napraviti potpuni obim dužine.

Nakon toga se pronađite u tabeli veličina pod UK veličinom (UK). Ukoliko i dalje niste sigurni, slobodno nas pozovite na telefon 063 539 622, tu smo da pomognemo.

ARENA racing žene
Be the first to review “Arena Powerskin Carbon Air2 Aurora Caiman OB Limited”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Utisci

Još uvek nema utisaka. Budite prvi i napišite komentar.

Glavni meni